Cupa E.ON Kinder aliniază la start peste 120 de echipe de la cele mai importante cluburi din România

Peste 2.000 de juniori participă la turneul de la Tîrgu Mureş, care se va desfăşura în perioada 21-30 august; Fostul internaţional Claudiu Niculescu „ClauGol”, Ambasadorul competiţiei.


Intră acum și în grupul de

Timp de două săptămâni, municipiul Tîrgu Mureş se transformă într-o capitală a fotbalului pentru copii. Cupa E.ON Kinder 2018 a debutat marţi, 21 august, şi reuneşte peste 120 de echipe de la cele mai prestigioase cluburi din ţară: Braşov, Cluj, Sibiu, Ilfov, Suceava, Vâlcea, Maramureş, Harghita, Dolj, Alba, Bacău, Gorj, Timiş, Mureş, Argeş, Sălaj, Galaţi, Iaşi şi municipiul Bucureşti.

Ediţia a XII-a a turneului stă sub semnul #energiepentrucampioni şi îl aduce la Tîrgu Mureş pe unul dintre cei mai valoroşi foşti jucători de fotbal din România, Claudiu Niculescu, în calitate de Ambasador al Cupei E.ON Kinder.

Sunt bucuros să reprezint Cupa E.ON Kinder, avem nevoie de astfel de turnee pentru a creşte următoarea generaţie de campioni. Copiii vor arăta ce înseamnă pasiunea pentru fotbal şi dorinţa de a face performanţă. Peste câţiva ani cei mai talentaţi cu siguranţă vor juca în Naţionala României. Haideţi să fim alături de ei!“, declară fostul internaţional şi golgheter al Ligii I, Claudiu Niculescu.

Turneul, organizat de Clubul AS Kinder în parteneriat cu E.ON România şi Delgaz Grid şi susţinut de Primăria Tîrgu Mureş, se va desfăşura între 21 şi 30 august. Vor fi disputate 400 de meciuri, iar intrarea este gratuită.

Anul 2018 a fost excelent pentru iubitorii fotbalului. Am avut Cupa Mondială, un spectacol absolut oferit de sportul rege şi s-a dat startul cupelor europene. Chiar dacă la alte dimensiuni, spectacolul fotbalistic continuă la noi, în Tîrgu Mureş. Vă invit alături de noi la Cupa E.ON Kinder, să facem galerie, să le dăm copiilor energie, cu siguranţă printre ei se află viitorii mari campioni de mâine”, a declarat Dan Morari, Director General E.ON Energie România.

Prima serie a competiţiei are loc în perioada 21 august – 24 august pentru categoriile de copii născuţi în anii 2006, 2008 şi 2010, iar a doua serie în intervalul 27 – 30 august pentru categoriile 2007, 2009 şi 2011.

În cadrul turneului se vor disputa 18 trofee de echipă și 6 de golgheter. Premiile pentru primele trei echipe clasate constau în seturi de echipamente şi mingi Erima. Indiferent de performanţă, fiecare echipă primește din partea E.ON România câte 5 mingi pentru participarea la turneu.

Meciurile se vor juca pe terenurile de la Academia de Sport din cadrul Complexului de agrement şi sport „Mureşul” din Tîrgu Mureş.

Noutăţile şi detaliile desfăşurării turneului sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.eonkinder.ro. Totodată, puteţi fi la curent cu desfăşurarea competiţiei dacă daţi un Like la pagina de Facebook, Cupa E.ON Kinder.

 


Intră acum și în grupul de