Târg de Antichităţi, în weekend, la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Sute de obiecte cu patina timpului vor fi expuse în week-end, la Iulius Mall Suceava. Târgul de Antichităţi revine cu o nouă ediție, în cadrul căreia clienții vor descoperi suveniruri peste care timpul și-a lăsat frumos amprenta.

Produse vintage, bijuterii vechi, discuri din vinil, obiecte de argintărie şi alte articole cu dichis vor putea fi admirate şi achiziţionate de la Târgul de Antichităţi.

Evenimentul va avea loc la parterul mall-ului, de vineri până duminică inclusiv, în perioada 31 august – 2 septembrie 2018, şi va fi locul ideal de unde cei interesaţi vor putea achiziţiona piese unicat sau rare. Dacă vă aflaţi în căutarea unui cadou special, cu o poveste interesantă, sau pur şi simplu îndrăgiţi obiectele cu parfum de altădată, sunteţi invitați la târg. Aici veţi găsi piese de mic mobilier, argintărie, bijuterii și accesorii de damă, obiecte din porţelan, ceasuri de colecție, viniluri, aparate foto, obiecte vintage, numismatică, filatelie, icoane, tablouri, statuete, cărți şi multe altele.

Încă mai aveţi timp să profitaţi de prețurile topite de vară afișate de brandurile din Iulius Mall Suceava. Indiferent dacă vreți să fiți în ton cu moda sau vă pregătiți pentru începutul anului școlar, aveți acum ocazia să descoperiți promoții de până la 70%, în magazinele voastre preferate. Oferte tentate sunt la articolele de îmbrăcăminte, încălţăminte, bijuterii, accesorii, parfumerii, cosmetice şi multe altele.

 

Departament PR


Intră acum și în grupul de