Lidl și Heidi Klum aduc culoare în garderoba de toamnă, cu noua colecție esmara: #LETSSHAKEITUP


Intră acum și în grupul de

Lidl și Heidi Klum lansează cea de-a cincea colecție „esmara by Heidi Klum”, #LETSSHAKEITUP, disponibilă în toate magazinele Lidl din țară, începând cu 17 septembrie. Noua colecție cuprinde peste 10 piese casual esențiale în garderobă, disponibile în tonuri de roz, roșu și grena, la prețuri specifice Lidl, care oferă posibilități nelimitate de combinații vestimentare.

Cea de-a cincea colecție creată de Heidi Klum îmbină croielile clasice în combinații neașteptate de culori vii, alungând monotonia din garderoba de toamnă. Colecția #LETSSHAKEITUP, disponibilă în magazinele Lidl, începând cu 17 septembrie, include încălțări, haine și accesorii, perfecte pentru ținutele pentru birou.

„Ador piesele clasice, precum trenciurile, helăncile sau pantalonii de stofă. În noua colecție pentru Lidl, le-am făcut să strălucească în nuanțe inedite de roșu – acesta este lucrul care scoate hainele basics din anonimat”, spune Heidi Klum.

Hainele de bază – regândite în ultimele tendințe

De la roz aprins la grena nobil, noua colecție „esmara by Heidi Klum” aduce accente de culoare în garderoba de zi cu zi. Fie că e vorba despre pantaloni de stofă roșii, un cardigan oversized roz aprins, sau botine într-o nuanță intensă de grena, piesele-cheie din noua colecție dau un aer proaspăt garderobei de toamnă. În plus, pentru a echilibra orice ținută, colecția #LETSSHAKEITUP include și piese în tonuri de negru și bej.

Din 17 septembrie, în toate magazinele Lidl din țară

Noua colecție „esmara by Heidi Klum” va putea fi achiziționată începând cu 17 septembrie 2018, în cadrul „Lidl Fashion Week”, la prețuri specifice Lidl. Pe lângă încălțări (cu măsuri de la 36 până la 41) și haine de damă (cu măsuri de la 34 până la 44), colecția include și accesorii. #LETSSHAKEITUP va fi disponibilă în peste 10.000 de magazine Lidl din toată lumea.


Intră acum și în grupul de