Expoziția celei de-a VII-a ediţii a Atelierelor de artă pentru copii „Din secretele maeştrilor – lumină şi culoare”, la Muzeul de Istorie din Suceava


Intră acum și în grupul de

Muzeul de Istorie din Suceava găzduiește, în perioada 11 – 22 septembrie 2018, expoziția celei de-a VII-a ediţii a Atelierelor de artă pentru copii „Din secretele maeştrilor – lumină şi culoare”.

Potrivit reprezentanților Muzeului Bucovinei, la finalul atelierelor au rezultat peste 250 de lucrări de modelaj, 87 de lucrări de pictură, 25 de linogravuri imprimate în 3 exemplare, 24 marionete şi peste 300 de schițe și desene.

„Mare parte dintre lucrările executate în cadrul atelierelor de cei 103 participanți sunt expuse în Sala Pedagogică a Muzeului de Istorie. Lucrările au fost evaluate de către un juriu format din profesori de specialitate și reprezentanți ai Muzeului Bucovinei, care au hotărât acordarea de 27 de premii și peste 20 de mențiuni”, a precizat sursa citată.

Vernisajul expoziției și festivitatea de închidere va avea loc sâmbătă, 22 septembrie 2018, la ora 11, la Muzeul de Istorie, eveniment în cadrul căruia vor fi oferite diplome de participare, premii și vor fi restituite lucrările participanților.

(M.T.)

 


Intră acum și în grupul de