Delegație din Polonia, în vizită la Cajvana


Intră acum și în grupul de

La sfărșitul săptămânii trecute, la Cajvana, a avut loc o întâlnire cu o delegație din Polonia și Ucraina.

Această activitate este cuprinsă în calendarul activităților din cadrul proiectului “Conexiuni de suflet” demarat la Liceul Tehnologic “Ștefan cel Mare”din Cajvana.

Delegației din Polonia, reprezentată de domnii Wlodzimierz Kaczmarek- consilier cultural și președintele orchestrei din Rzgow, Jaroslaw Mirzejewski- antreprenor local în Rzgow și Maciej Sadowski- comandantul pompierilor voluntari din Rzgow i s-a alăturat și primarul localității Crasna, domnul Ștefan Dragun.

Vizita a durat trei zile, timp în care s-au desfășurat excursii și drumeții la mănăstiri, iar oaspeții au descoperit frumusețile Bucovinei și și-au arătat entuziasmul de închegare a  unor relații de colaborare culturală, educațională pe termen lung, atât în proiecte naționale cât și europene, schimburi de experiență între elevi și profesori.

Au fost însoțiți de gazdele din Cajvana, domnul director coordonator al Liceului Tehnologic “Ștefan cel Mare ”, profesor Robu Nicolae, directorii adjuncți Ciotu Iulian și Crăciun Marius, primarul orașului Cajvana, domnul Tomăscu Gheorghe și consilierul Filip Mârza.

Prof.înv.primar SESERMAN LIDIA LOREDANA

Responsabilă cu promovarea Liceului Tehnologic “Ștefan cel Mare” din Cajvana


Intră acum și în grupul de