Spectacole de teatru pentru toate vârstele, în weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava a pregătit un sfârșit de săptămână dramaturgic, pentru clienții săi. Cei veniți în week-end la cumpărături vor primi și invitație la două spectacole de teatru, pentru cei mici și cei mari, susținute de Ateneul Tătărași din Iași. Intrarea este liberă.

Iubitorii de shopping, dar și de teatru, sunt așteptați vineri și sâmbătă, pe 26 și 27 octombrie 2018, la Iulius Mall Suceava, unde vor avea prilejul de a le îmbina.

Vineri, de la ora 18.00, pe scena din zona food court se va juca „Pijamale”, în regia lui Andrei Ciobanu, o producție a Ateneului Tătărași din Iași.

O comedie spumoasă și savuroasă, ce are la bază farsa franțuzească „Moumou”, scrisă în 1944 de Jean de Letraz, piesa este o înșiruire de intrigi, glume, decepții și promisiuni deșarte, răsturnări de situație și întâmplări care provoacă râsul și țin spectatorii cu sufletul la gură. Personajele sunt hilare și au parte de încurcături care mai de care mai amuzante, totul pentru un spectacol energic și plin de umor.

Sâmbătă, de la ora 12.00, este timpul ca cei mici să se bucure de teatru. Pentru ei se va juca „Alice în țara minunilor”, în regia lui Iulian Ioan Sandu.

Cei care îi vor purta pe micuți în lumea de poveste sunt tot actorii Ateneului Tătărași din Iași. Alături de personajele îndrăgite, micii spectatori vor descoperi „Țara Minunilor”, unde este permis să visezi fără limite și fără frică. Princhindeii se vor distra și vor învăța lucruri noi, prin intermediul unui spectacol fascinant de teatru.

Tot sâmbătă, năzdrăvanii sunt așteptați la noi sesiuni ale atelierului de creație. De la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, alături de specialiștii Creativ & Deco, prichindeii cu imaginație și îndemânare vor realiza tablouri prin tehnica quilling. Materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall Suceava. La final, micii artiști vor primi cadou propriile creații. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se pot realiza la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.


Intră acum și în grupul de