Târg de Antichități și atelier de creație, în weekend, la Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava a pregătit și pentru acest sfârșit de săptămână o agendă de evenimente pentru întreaga familie: târg de obiecte cu patina timpului, sesiuni de creație și competiție de șah.

De vineri până duminică, în perioada 2 – 4 noiembrie 2018, parterul Iulius Mall Suceava găzduiește o nouă întâlnire a colecționarilor cu pasionații de antichități. Zeci de expozanți se vor reuni pentru a-și prezenta piesele de o frumusețe aparte.

Cei interesați vor găsi numeroase suveniruri și articole a căror valoare este amplificată de trecerea anilor: mic mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole ornamentale. Iubitori de articole înnobilate cu patina timpului sau simpli curioși sunt așteptați în week-end, la Târgul de Artă și Antichități de la Iulius Mall, pentru a afla poveștile unor mărturii ale trecutului.

Ziua de sâmbătă începe cu o competiție de șah, la Iulius Mall. De la ora 09.00, la parter, în zona magazinelor pentru copii, se va desfășura un concurs de mutări inteligente, la care participă cei mai iscusiți copii pasionați de sportul minții. Evenimentul este organizat de Palatul Copiilor Suceava.

Tot sâmbătă, năzdrăvanii vor avea din nou prilejul de a-și demonstra imaginația și îndemânarea. Atelierele de creație susținute de Creativ & Deco se vor desfășura de la orele 14.00 și 15.00 și vor avea ca temă decorarea dovlecilor. Toate materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall Suceava, iar micii artiști își vor putea lua creațiile acasă. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrieri se pot face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info.