Vino la Iulius Mall Suceava să călătorești pe un ghețar, prin intermediul realității augumentate!

În acest an, Iulius Mall Suceava a pregătit o surpriză aparte pentru clienții săi, mici sau mari. În luna decembrie, te invităm pe ghețar, să-ți faci noi prieteni de Crăciun, prin intermediul realității augmentate, tehnologia care îmbină realitatea fizică cu cea virtuală.

Anul acesta, Iulius Mall îi așteaptă pe cei care vor să descopere ținutul înghețat pe ghețarul din zona food court și, cu ajutorul realității augmentate, pe un ecran gigant, de 3,5 m lățime și 2 m înălțime, vor vedea cum li se alătură pinguini hazlii, foci jucăușe și un urs polar prietenos. Amicii virtuali sunt puși pe șotii, fac giumbușlucuri și se joacă. La final, clienții rămân cu o amintire din ținutul îndepărtat. Fotografiile sunt încărcate instant pe site-ul iuliusmallsuceava.online.

Acțiunea distractivă are și un rol educativ. Și asta pentru că, în pauze, pe ecran rulează curiozități despre necuvântătoarele de pe tărâmurile înghețate. Astfel, cei mici și cei mari află că foca poate dormi sub apă, pinguinii rezistă la temperaturi de până la – 60 grade Celsius, urșii polari nu hibernează sau că în Antarctica există de opt ori mai multă gheață decât la Polul Nord. Ghețarul va putea fi vizitat zilnic, prin intermediul realității augmentate, până pe 23 decembrie 2018, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

O altă atracție pentru prichindeii sunt renii vorbitori, prezenți la baza bradului de la intrarea principală. Ce zici, vrei un selfie cu Rudolf? Până pe 23 decembrie, dacă ai făcut cumpărături în valoare de minimum 100 de lei, te poți înscrie, la Centrul Info, în campania de Crăciun. Primii 180 de participanți din fiecare zi vor primi un cadou instant: vouchere la Teilor, Salon Carmen Style și Repargo, cercei din aur Atlantis Gold, cozonaci, selfie stick-uri și băuturi festive. În Ajun de Crăciun vor fi desemnați, prin tragere la sorți, cei trei mari câștigători ai câte un smartphone al momentului: iPhoneXS, Samsung S9 sau Huawei P20 Pro.