O farmacie DONA va funcționa cu program non-stop de Paști și de 1 mai în Suceava


Intră acum și în grupul de

În perioada sărbătorilor de Paște ortodox și a zilei libere de 1 mai, o farmacie DONA va avea program non-stop în Suceava, asigurând asistență farmaceutică şi acces la medicamente locuitorilor din acest oraș.

„Ne străduim an de an să ţinem deschise non-stop un număr cât mai mare de unităţi DONA. Şi reuşim acest lucru datorită farmaciştilor noştri, care îşi asumă cu dăruire rolul de a asigura asistenţă primară simptomatică farmaceutică, indiferent de perioada anului. Sărbătorile sunt pentru relaxare şi momente frumoase petrecute cu familia şi prietenii, nu pentru alergat prin spitale pentru neplăceri de sănătate care ar putea fi soluţionate în mod normal printr-o vizită la farmacie”, au declarat reprezentanții DONA.

Farmacia DONA din Suceava cu program non-stop este cea situată pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 21bis, telefon: 0372 407 085.

Despre Dona

Grupul DONA este format din firmele: SIEPCOFAR SA, DONA. Logistică, Dona Marketing Grup® și companii în franciza DONA. Farmacia DONA® este unul dintre cele mai apreciate nume în comerțul farmaceutic din România, cu o reputație solidă construită în cei 27 de ani de activitate.

Cu o cifră de afaceri de 985 milioane lei în 2018, Grupul DONA reunește 335 de farmacii deținute de 12 companii antreprenoriale cu capital privat românesc și peste 2.500 de profesioniști în domeniul sănătății devotați unui scop comun, acela de a asigura servicii farmaceutice la cel mai înalt nivel calitativ.

Peste 2,5 milioane de oameni trec lunar pragul farmaciilor DONA, răspândite în toate județele ţării. Lista integrală a unităților poate fi consultată aici.


Intră acum și în grupul de