Cei care achiziționează produsul E.ON Home Electric sunt înscriși automat în cursa pentru abonamente standard duble și pentru abonamente VIP la festivalul de la Bonțida


Intră acum și în grupul de

Eşti pasionat de muzică şi îţi doreşti să ajungi la Electric Castle, dar încă nu ai reuşit să îţi procuri biletul care să te aducă în preajma vedetelor îndrăgite? Ei bine, timpul nu este pierdut! E.ON îţi oferă şansa de a petrece câteva zile de neuitat la celebrul festival de la castel.

Tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe eon.ro şi să achiziţionezi, până pe 21 iunie, E.ON Home Electric, produsul care te susţine în demersul tău de a avea servicii de electricitate la un preţ competitiv, transparent, fix şi garantat pe întreaga durată a contractului. Odată înregistrat, vei intra automat în tom-bola care va desemna marii câştigători. Vei putea să mergi cu cei dragi la re-numitul festival de la Castelul Bánffy din Bonţida fiindcă punem în joc 10 abonamente standard duble şi un abonament VIP pentru două persoane.

E.ON Home Electric oferă siguranţă şi predictibilitate şi totodată vine la pachet cu soluţii care te ajută să fii mai bine informat. Astfel, poţi economisi  timp apelând la serviciile noastre de consultanţă comercială şi ai acces 24/7 la aplicaţia E.ON Myline prin intermediul căreia îţi gestionezi rapid contractul tău de electricitate şi operaţiunile aferente acestuia: istoric facturi şi plăţi, modificare convenţie de consum lunar, transmitere index factură electronică, info sold, etc.

Alătură-te comunităţii E.ON care reuneşte peste 3 milioane de clienţi şi vei putea accesa E.ON Home Electric dar şi alte numeroase produse care îţi aduc siguranţă şi confort.

Despre E.ON România

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a circa 14 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid şi E.ON Energie România, acestea desfăşurând activităţi de distribuţie, respectiv de furnizare a energiei pentru circa 3,1 milioane de clienţi. Delgaz Grid este prima companie integrată de distribuţie a gazelor naturale şi electricităţii din România, având în operare, în jumătatea de Nord a ţării, o reţea de gaze naturale naturale de circa 22.650 km, care alimentează peste 1.000 de localităţi, respectiv o reţea de energie electrică în lungime de peste 81.500 km, care deserveşte 2.500 de localităţi. E.ON Energie România este compania de furnizare a gazelor naturale şi a energiei electrice, precum şi a soluţiilor energetice pentru un portofoliu variat de clienţi. De la intrarea pe piaţa din România, grupul E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2 miliarde de euro. (Cristina Adelina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de