Un tânăr prins la volan fără permis cercetat penal alături de prietenul său care i-a dat mașina


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani din comuna Dornești a fost prins de către polițiști astăzi, joi, în jurul orei 00.10, conducând un autotusim fără permis de conducere. Acesta era împreună cu un prieten care i-a dat mașina.

Potrivit IPJ Suceava, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, joi, în jurul orei 00:10,  pe strada Dreptății din comuna Dornești, autoturismul condus de un localnic de 19 ani în care se afla ca pasager un tânăr de 18 ani din aceeași localitate, deținător al vehiculului.

                În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 19 ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

                În acest caz, s-a deschis  dosar penal. Tânărul de 19 ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar tânărul de 18 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”. (Cristina Adelina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de