Delgaz Grid încurajează clienții să transmită online sau telefonic indexul contoarelor de gaz/electricitate


Intră acum și în grupul de

Compania de distribuție a gazelor naturale și electricității Delgaz Grid tratează cu maximă responsabilitate, prudență și seriozitate situația actuală generată de coronavirus, fiind luate o serie de măsuri de protecție și siguranță atât pentru clienți, cât și pentru angajați și parteneri. În acest context, o parte a activităților companiei au fost restrînse, în special cele de teren, fără a fi afectată în vreun fel continuitatea alimentării cu energie a clienților.

Astfel, în contextul limitării operațiunilor de citiri contoare din această perioadă, compania de distribuție Delgaz Grid încurajează clienții să folosească mijloacele de comunicare online și cele telefonice puse la dispoziție de către companiile furnizoare de energie electrică/gaze naturale cu care se află în relații contractuale.

Le mulțumim clienților pentru responsabilitatea pe care o manifestă și   dorim să le transmitem faptul că, adițional canalelor de comunicare ale furnizorilor, compania noastră le pune la dispoziție și o adresă de email

[email protected], respectiv numerele de telefon: 0753.312.522 sau 0753.101.977 (de luni până vineri între orele 08.00-17.00) unde pot trimite indexul contoarelor de electricitate/gaz. Aceste informații vor fi trimise furnizorilor și stau la baza emiterii facturilor.


Intră acum și în grupul de