Și anul acesta, Lidl le oferă tuturor angajaților două zile libere de Paște

Unul dintre principiile după care Lidl se ghidează în relația cu angajații este menținerea unui echilibru între viața personală și cea profesională. De aceea, la fel ca în fiecare an, Lidl le oferă tuturor angajaților din cele 265 de magazine 2 zile libere, în prima și a doua zi de Paște, pe 19 și 20 aprilie 2020. Și în perioada sărbătorilor, retailerul le recomandă atât angajaților, cât și clienților, să respecte dispozițiile autorităților și să continue să practice distanțarea socială, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Anul acesta, poate mai mult decât oricând, echilibrul între viața personală și cea profesională este extrem de important, în special pentru personalul din domeniile esențiale pentru funcționarea societății, printre care se află și angajații din retail. Și în 2020, Lidl își va închide magazinele din România în prima și a doua zi de Paște, respectiv pe 19 și 20 aprilie. Lidl este primul retailer din România care a implementat, începând cu decembrie 2013, politica de a oferi două zile libere angajaților din magazine cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun, respectiv Paște.

Clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl până pe 18 aprilie inclusiv, activitatea fiind reluată marți, 21 aprilie.

Pe lângă cele două zile libere, Lidl le oferă tuturor angajaților bonusuri anuale de Paște, care se adaugă la celelalte beneficii financiare precum tichete de masă, bonusuri aniversare, diverse sporuri și remunerație pentru orele suplimentare.

Prin investițiile constante în beneficiile oferite angajaților săi, Lidl și-a consolidat constant poziția de de lider în topul angajatorilor din retailul alimentar. Compania depune eforturi consecvente pentru a le oferi angajaților cel mai bun mediu de lucru, care să susțină echilibrul între viața profesională și personală.

Programul magazinelor Lidl poate fi consultat și pe site-ul companiei, aici.