Studenții suceveni, invitați să se înscrie în echipe la un nou concurs de programare organizat de ASSIST Software


Intră acum și în grupul de

Compania ASSIST Software organizează în perioada 22 martie – 9 aprilie 2021 un nou concurs de programare pentru studenții de la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, intitulat ASSIST Tech Challenge.

Pasionații de tehnologie sunt invitați să se înscrie în echipe de 3 până la 5 persoane pentru a dezvolta o aplicație full-stack pe o temă oferită de organizator. Pe parcursul competiției, concurenții vor avea șansa de a simula modul de lucru al echipelor de proiect dintr-o companie de software development, experimentând procese complexe și interacționând direct cu specialiștii din domeniu. La final, pe lângă cunoștințele dobândite, câștigătorii vor fi răsplătiți cu premii în valoare totală de 7.500 lei.

Înscrierile se pot face https://assist-software.net/assist-tech-challenge până pe 19 martie, iar coechipierii sunt invitați să își asume anumite roluri precum Back-end developer, Front-end developer, QA tester sau designer. Studentul desemnat ca fiind coordonatorul echipei de către colegii cu care plănuiește să participe va avea responsabilitatea de a înscrie echipa în concurs.

ASSIST Tech Challenge se întinde pe durata a aproximativ trei săptămâni, începând cu 22 martie, atunci când va fi dezvăluită tema aplicației, și până pe 9 aprilie când echipele vor trebui să își prezinte munca în fața unui juriu format din membri ASSIST. De asemenea, pe toată durata concursului, jurații de la ASSIST Software vor avea monitoriza progresul participanților și le vor răspunde la întrebări.

Premiile oferite de către companie se ridică la valoarea de 7.500 de lei. Locul întâi va fi premiat cu 3.000 lei, locul al doilea va primi 2.000 lei, iar echipa de pe locul al treilea va împărți 1.000 lei. Adițional, se vor oferi și trei premii individuale a câte 500 lei denumite Hero Awards pentru cel mai bun back-end developer, cel mai bun front-end developer și cel mai bun tester.

Toți participanții care vor reuși să ducă provocarea până la final vor primi câte un premiu de participare din partea ASSIST Software și vor avea posibilitatea de a se înscrie în programul de internship pe care compania îl organizează special pentru studenții suceveni

ASSIST Tech Challenge nu este singurul concurs de acest tip pe care compania îl organizează. O dată la două luni studenții suceveni sunt provocați să își testeze cunoștințele de algoritmică și programare în cadrul concursului online ASSIST Coding Challenge, iar anual, angajații ASSIST au posibilitatea de a participa la Best Innovative Minds, o competiție internă care premiază inovația în tehnologie, munca de echipă și originalitatea.

Alături de Universitatea ”Ștefan cel Mare”, ASSIST Software continuă să investească cu încredere în capacitatea și dorința de dezvoltare a studenților suceveni, organizând diferite concursuri și evenimente la care aceștia pot participa gratuit, cu scopul de a pune bazele unei cariere de succes în IT.

Înscrierile pentru ASSIST Tech Challenge se pot face pe pagine: https://assist-software.net/assist-tech-challenge, acolo unde poate fi consultat și regulamentul competiției.

Prin intermediul concursului, ASSIST Software urmărește să descopere și să premieze talentul și cunoștințele studenților pasionați de tehnologie din Suceava, oferindu-le totodată șansa unui start de succes în carieră.


Intră acum și în grupul de