E.ON România a dat startul competiției studențești E.ON Energy Challenge, ediția 2022


Intră acum și în grupul de

Aflată la cea de a VIII-a ediție, E.ON Energy Challenge, organizată de E.ON România, a devenit deja o tradiție în peisajul competițional studențesc. Și în acest an căutăm studenți și masteranzi din toată țara, plini de energie și idei inedite legate de Energie Verde, Eficiență Energetică & Optimizare Rețea,  Produse și servicii clienți, Digital & Smart.

Noutatea ediției 2022 este că în competiție, concurenții pot participa fie individual, fie în cadrul unei echipe. Propunerile inedite, proiectele inovatoare se pot înscrie până în data de 20 decembrie, pe site-ul dedicat.

Toți cei înscriși își vor susține proiectul în cadrul unui video-interviu. Ulterior prezentările vor fi analizate de un juriu format din specialiști E.ON și în funcție de punctajul obținut se vor califica în etapa următoare.

Cele mai bune proiecte vor fi desemnate tot online și vor fi comunicate la finalul lunii ianuarie 2022. Finaliștii vor participa la sesiunea de conferințe și seminarii din cadrul Energy Challenge Academy care va avea loc la începutul lunii februarie. Marea finală a competiției urmează să se desfășoare la începutul lunii aprilie a anului viitor.

Premiile puse în joc depășesc 5.000 euro: 3.000 euro locul I, locul II – voucher de vacanță de 500 euro pentru fiecare membru din echipă și locul III – voucher de cumpărături de 1.000 lei tot pentru fiecare membru din echipă.

E.ON Energy Challenge a debutat în anul 2015 și de atunci a antrenat circa 300 de studenți din diferite centre universitare din România. Proiectele prezentate pe parcursul acestor ani au oferit soluții inovative inedite, unele dintre acestea fiind replicate în cadrul companiei E.ON.

Câștigătoarea ediției 2021 a fost echipa Smart Rides formată din studenți de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, Academia de Antreprenoriat București, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Locul II a fost ocupat de echipa David Technologies de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, iar locul III de echipa Doctorescu formată din studenți de la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.


Intră acum și în grupul de