Weekend dedicat copiilor, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Festivalul Voinicelul_IM SV_2014Iulius Mall Suceava a pregătit un sfârşit de săptămână bogat în evenimente recreative, pentru întreaga familie. Târg handmade, festival artistic oferit de prichindei şi numeroase activităţi dedicate Zilei Copilului sunt pe agenda îndrăgitei destinaţii de shopping şi petrecere a timpului liber, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, de vineri până duminică, în perioada 30 mai – 1 iunie 2014, parterul Iulius Mall Suceava este locul de desfăşurare a Târgului Handmade. Artizanii participanţi vor prezenta bijuterii, decoraţiuni şi accesorii realizate manual, care impresionează prin unicitatea lor.

Sâmbătă este ziua în care năzdrăvanii încep să sărbătorească weekend-ul dedicat lor. De la ora 12.00, cei mici sunt aşteptaţi la atelierele de creaţie susţinute în zona magazinelor pentru copii. Împreună cu alţi ştrengari de vârsta lor, se vor amuza şi îşi vor dezvolta abilităţile şi creativitatea. Clovnul Bobo, cel mai simpatic prieten al prichindeilor, îi invită de la ora 16.00 la o nouă sesiune de distracţie, cu jocuri, concursuri, dulciuri şi multefarse haioase.

Sâmbătă şi duminică, de la ora 08.30, preşcolarii talentaţi vor participa la etapa judeţeană a celei de-a XII-a ediţii a Festivalului „Voinicelul”, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava. Micii artişti vor oferi un spectacol deosebit, cu dansuri, cântece interpretate vocal sau instrumental, poezii recitate cu intonaţie, tradiţii şi obiceiuri din zonele pe care le reprezintă.

Duminică, 1 iunie 2014, cei mici vor fi răsfăţaţi cu activităţi pe gustul lor. De la ora 11.00, în zona magazinelor pentru copii, se dă startul unei petreceri cu dansuri, muzică, animăluţe din baloane, concursuri, face painting, premii şi alte surprize de Ziua Internaţională a Copilului.

În document se arată că, până pe 15 iunie, periplul clienţilor prin magazinele Iulius Mall Suceava poate continua cu „aventuri în România”. În fiecare sâmbătă şi duminică, va fi desemnat, prin tragere la sorţi, câte un câştigător al vacanţei în mijlocul naturii. Sejururile sunt valabile pentru două persoane şi includ cazare în regim demipensiune pentru patru nopţi. Transalpina, Bran, Delta Dunării, Sighişoara, Transfăgărăşan, Apuseni, Maramureş şi Transilvania sunt destinaţiile pitoreşti fascinante unde clienţii norocoşi se vor relaxa. La tombolă participă toţi clienţii care fac cumpărături de cel puţin 100 de lei de la brandurile preferate. În plus,primii 150 de clienţi ai fiecărei zile primesc cadouri garantate, constând în băuturi răcoritoare, accesorii utile în expediţii şi vouchere de cumpărături.


Intră acum și în grupul de