Competitie muzicala si targ de antichitati, in weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Afis Targ de arta si antichitati_IM SV_2014Aşa cum şi-a obişnuit clienţii, Iulius Mall Suceava le propune un sfârşit de săptămână cu evenimente recreative, pentru orice vârstă. Colecţionarii sunt invitaţi să admire cele mai frumoase antichităţi, iubitorii de muzică se vor bucura de o competiţie cu ritm, copiii se vor distra cu activităţi interactive, iar pasionaţii de shopping vor fi răsplătiţi cu premii de vacanţă, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, de vineri până duminică, în perioada 6 – 8 iunie 2014, parterul Iulius Mall Suceava va găzdui Târgul de Artă şi Antichităţi, organizat în parteneriat cu Bucovinart. Amatorii de obiecte cu patina timpului vor avea la dispoziţie nenumărate exponate, care spun poveşti despre trecut. Piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii, cărţi, argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte piese de colecţie vor fi prezentate de participanţii din toate colţurile ţării, reuniţi la Iulius Mall Suceava.

În aşteptarea vacanţei de vară, cei mici se vor bucura de evenimente distractive. Sâmbătă, de la ora 12.00, prichindeii îşi pot dezvolta creativitatea şi abilităţile la atelierele de creaţie susţinute în zona magazinelor pentru copii. Şi clovnul Bobo s-a pregătit cu noi surprize, aşteptându-i pe copii să i se alăture de la ora 16.00. Simpaticul personaj se va asigura că toţi năzdrăvanii se vor amuza, cu jocuri, concursuri şi farse haioase.

Duminică, 8 iunie, Iulius Mall Suceava a pregătit pentru ştrengari o întâlnire cu personajele din poveşti. De la ora 11.00, în zona magazinelor pentru copii va fi prezentată o piese de teatru de păpuşi, cu cele mai îndrăgite marionete.

De la ora 14.00, clienţii Iulius Mall Suceava se vor delecta cu o competiţie muzicală. Asociaţia „EUROACTIV”, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Palatul Copiilor Suceava şi Iulius Mall Suceava, organizează Concursul Judeţean „Vocea Bucovinei”. Cei mai talentaţi tineri vor încânta publicul cu vocea lor, întrecându-se la talentul muzical.

În document se arată că, până pe 15 iunie, periplul clienţilor prin magazinele Iulius Mall Suceava poate continua cu „Aventuri în România”. În fiecare sâmbătă şi duminică, va fi desemnat, prin tragere la sorţi, câte un câştigător al vacanţei în mijlocul naturii. Sejururile sunt valabile pentru două persoane şi includ cazare în regim demipensiune pentru patru nopţi. Transalpina, Bran, Delta Dunării, Sighişoara, Transfăgărăşan, Apuseni, Maramureş şi Transilvania sunt destinaţiile pitoreşti fascinante unde clienţii norocoşi se vor relaxa. La tombolă participă toţi clienţii care fac cumpărături de cel puţin 100 de lei de la brandurile preferate. În plus, primii 150 de clienţi ai fiecărei zile primesc cadouri garantate, constând în băuturi răcoritoare, accesorii utile în expediţii şi vouchere de cumpărături.


Intră acum și în grupul de