Mega Drive Test – Expozitie Auto si sesiuni de Drift Demonstrativ, in parcarea Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Afis Mega Drive TestCei mai buni dealeri auto din Suceava îşi dau întâlnire la a doua ediţie a evenimentului Mega Drive Test, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii Shopping City Suceava.

Potrivit sursei citate, în perioada 13 – 15 iunie 2014, Shopping City Suceava organizează Mega Drive Test, un eveniment – expoziţie dedicat segmentului auto, ce îşi propune să aducă în atenţia publicului cele mai noi modele de maşini, motociclete, autoutilitare, echipamente şi aparatură pentru service auto, precum şi şcoli de şoferi, servicii financiare şi asigurări.

Timp de trei zile, parcarea Shopping City Suceava devine locul în care pasionaţii de maşini vor beneficia de cele mai noi oferte la o gamă diversificată de piese auto şi piese de schimb. În plus, dacă vă doriţi ca maşina dumneavoastră să fie unică, la Mega Drive Test aveţi şansa de a afla care sunt ultimele tendinţe în materie de accesorii auto.

Sâmbătă 14 iunie, în intervalul orar 12:00 – 18:00, iubitorii de adrenalină sunt aşteptaţi în parcarea Shopping City Suceava să se bucure timp de 4 ore de sesiuni de Drift Demonstrativ cu Răzvan LKN Frăţianu, Vicecampion Naţional în 2012 şi Dublu Vicecampion în 2013, dar şi piloţi cunoscuţi din Botoşani, Piatra Neamţ şi Suceava.

„Expozanţii vă aşteaptă cu multe surprize, printre care un << Program Special de Drive Test >> , în care veţi putea testa cele mai noi modele de maşini prezente la expoziţie. Evenimentul se bucură de implicarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi a Autorităţii Rutiere Române.

Vă așteptăm la Mega Drive Test, unde veţi putea admira şi testa modele noi ale celor mai importante mărci de pe piața auto!”, transmit organizatorii.


Intră acum și în grupul de