“Targul Alimenta 2014” – editie speciala de Sanziene, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Afis Alimenta 2014Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu Consiliul Județean Suceava, Primăria Municipiului Suceava și Iulius Mall are plăcerea de a vă invita la cea de-a XIV-a ediţie a târgului național de produse agroalimentare „ALIMENTA” – EDIȚIE SPECIALĂ DE SÎNZIENE 2014, informează într-un comunicat de presă, organizatorii evenimentului.

Potrivit sursei citate, expozanții vă așteaptă cu produse tradiţionale din carne (şunculiţă ţărăneasca, caltaboşi, păstrăv în cobză, cârnăciori de oaie, cârnaţi ardeleneşti, cârnaţi de casă, cârnaţi tradiţionali, cârnaţi de vită, ceafă afumată, costiţă afumată, muşchi file, muşchi împletit, muşchi montana, slănină afumată, tobă, cârnaţi ţărăneşti, muşchiuleţ de porc, şuncă, şorici, jambon tradiţional, pastramă de vită, pastramă de oaie), dar şi cu lactate (brânză de burduf în coajă de brad, brânză cu chimen, ardei şi busuioc, caşcaval cu chimen, caş afumat, caşcaval, urdă, unt de casă, telemea, iaurt, sana, lapte bătut, brânză de vaci, urdă, caş).

Nu puteau lipsi produsele de panificaţie şi patiserie (cozonaci de casă cu stafide şi rahat, sărăţele, covrigei săraţi cu chimen, ciocolată de casă, salam de biscuiţi, plăcinte, gogoşi tradiţionale, nuga, dulciuri de casă naturale, poale în brâu, prăjituri de casă, cornuleţe cu magiun, torturi tradiţionale).

Pe lângă acestea, vizitatorii vor putea achiziţiona ceaiuri, tincturi, siropuri, alifii, produse bio, pernuţe terapeutice, comprese, săculeţi cu plante, suplimente nutritive, condimente bio dar şi produse apicole (miere de albine, lăptişor de matcă, polen). Pentru cei interesaţi de produsele ecologice, se va putea achiziționa dulceaţă de trandafiri, de gutui, de afine, de merişoare, de nuci verzi, de agrişe, de cireşe amare, sirop de brad, de păpădie, de cireşe amare, de căpşuni, ulei natural de floarea soarelui – presat la rece, nerafinat.

“Târgul se va desfășura în perioada 24 – 26 iunie 2014, la IULIUS MALL Suceava, cu ocazia Zilelor Municipiului Suceava, și poate fi vizitat zilnic începând cu orele 10:00. Atmosfera de petrecere va fi întreținută de spectacolele prilejuite de Zilele Sucevei”, se arată în document.


Intră acum și în grupul de