Noi modificari in programul Festivalului International al Scolilor de Teatru (FIST) de la Suceava


Intră acum și în grupul de

AFIS_TEATRU

Organizatorii Festivalului Internaţional al Şcolilor de Teatru(FIST) Suceava au anunţat alte modificări intervenite în program faţă de anunţurile iniţiale.

Astfel, într-un comunicat se arată că din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, ultimele două workshop-uri ale festivalului de joi 10 iulie și vineri 11 iulie, de la ora 10, coordonate de Marcin Brzozowski vor avea loc la Muzeul de Științe Naturale și nu la Muzeul Satului Bucovinean, iar cele două întâlniri cu publicul, avându-i ca invitați pe actorii Ion Besoiu și Dragoș Bucur, nu vor mai avea loc la cetate, ci în sala de conferințe a Casei de Cultură a Sindicatelor.

De asemenea, spectacolul „Pride and Mountains” după opera lui German Sadulaev, al Școlii Poloneze de Film, Televiziune și Teatru din Lodz, Polonia va avea loc la ora 20, așa cum a fost anunțat, însă la Casa de Cultură a Sindicatelor, nu la Universitatea „Ștefan cel Mare”.

Organizatorii au menţionat că spectacolul se va juca cu publicul pe scenă, ceea ce înseamnă că locurile vor fi limitate și se vor ocupa în ordinea sosirii.

 Programul FIST de miercuri continuă de la ora 18:00 – „CULORILE MUZICII” după ABRIBUS de Laurent van Wetter Producție a Universității „Lucian Blaga”, Facultatea de Litere și Arte, Sibiu în parteneriat cu Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) și Centrul pentru Cercetări Avansate în Domeniul Artelor Spectacolului (CAVAS)

Durata: 50min

Locație: Universitatea „Ștefan cel Mare”, sala Auditorium Joseph Schmidt

De la ora 20:00 – „DACĂ TE NAȘTI LUNI, VEI MURI ÎNTR-O VINERI” de George Ștefan

Universitatea de Arte din Târgu-Mureş

Durata: 1h20min

Locație: Casa de Cultură a Sindicatelor


Intră acum și în grupul de