Fetita de 8 luni, invinetita de concubinul mamei


Intră acum și în grupul de

Agenţii Postului de Poliție Horodniceni au fost sesizați marţi de către lucrători din cadrul Primăriei comunei Horodniceni- Asistență Socială, cu privire la faptul că minora R. F., de 8 luni, a fost lovită de către concubinul mamei sale, L. Gică, de 21 de ani, din localitate.

Potrivit Isnpectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, din discuțiile purtate cu mama minorei, a reieșit faptul că aceasta locuiește de aproximativ 5 luni la domiciliul concubinului său, împreună cu cei patru copii ai săi.

La data de 07.07.2014, în jurul orelor 14.00, minora, R. F., a fost lăsată în grija concubinului său, întrucât aceasta desfășura unele activități gospodărești la domiciliu  iar în momentul în care a revenit în casă a observat că minora prezintă o vânătaie la nivelul feței. Cu această ocazie, una dintre fiicele  femeii i-a spus că l-a văzut pe L. Gică în timp ce a lovit-o cu palma peste față pe minoră.

Minora a fost preluată de către lucrători din cadrul Primăriei comunei Horodniceni-Asistență Socială, urmând a fi internată la Serviciul Urgențe din cadrul DGASPC Suceava.

Față de L. Gică s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „loviri sau alte violențe”, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de