Spectacol caritabil la Radauti, in cadrul Campaniei OFSD „Lumina pentru Iustin”


Intră acum și în grupul de

Organizația Judeţeană Suceava a Femeilor din PSD (OFSD) organizează, joi, 10 iulie 2014, de la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Rădăuţi,  spectacolul caritabil intitulat „Lumea e plină de culoare. Ajută-l și pe el să o vadă”.

Potrivit Biroului de Presă al PSD Suceava, evenimentul are loc  în cadrul  Campaniei OFSD Suceava “Lumină pentru Iustin”.

OFSD Suceava mulţumeşte interpreților de muzică populară care au acceptat să ofere un moment artistic în spijinul lui Iustin Gigica  şi anume: Grupul folcloric „Mugurașii” – Voitinel, instructor Maria Ungureanu, Ansamblul „Flori Vicovene” – Vicovu de Sus,  instructor Lenuța Schipor,   Alexandra Dan – Putna, Școala populară de artă Suceava,  Mădălina Lupu Popei – Centru Cultural Bucovina Suceava, Ansamblul folcloric „Ioan Vicoveanu” – Vicov,  instructori Pomohaci Dumitru, Elena Mărgineanu, Ansamblul „Kozaciok” – Bălcăuți, instructor Petru Șoiman, Alina Țapar – Rădăuți, vedetă Next Star.

” Iustin Matei Gigica are 2 ani și a fost diagnosticat cu retinopatie de prematuritate (dezlipire de retină) care odată cu trecerea timpului duce la orbire completă. În România niciun medic nu și-a asumat riscul unei operații atât de dificile, motiv pentru care părinții lui Iustin au contactat Spitalul „William Beaumort”, situat în orașul Detroit, SUA. Pentru a putea ajunge să fie operat are nevoie de ajutorul nostru, a tuturor.

Prețul unei astfel de intervenții costă 16 800 de dolari pe un singur ochi. Precizăm că familia a reușit să strângă deja 12 000 de dolari însă nu mai poate face rost de restul sumei și ne-a solicitat ajutorul în acest sens. OFSD Suceava prin intermediul campaniei „Lumină pentru Iustin” și mai ales prin intermediul partenerilor media, va încerca să adune o parte din suma necesară prin organizarea unor spectacole caritabile atât în municipiul Rădăuţi cât şi în municipiile Câmpulung Moldovenesc și Suceava”, arată Biroul de Presă al PSD Suceava.

Pentru donaţii sursa citată oferă următoarele informaţii:

Titular cont: Gigica Liliana Tel: 0746 427 940 (mama)

Cod IBAN:

RON RO73BRDE340SV52228293400

EURO RO69BRDE340SV52228373400

USD RO65BRDE340SV52228453400

COD SWIFT: BRDEROBU


Intră acum și în grupul de