Evenimente speciale, premii si oferte ispititoare, in week-end la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Şi în acest sfârşit de săptămână, Iulius Mall Suceava le-a pregătit clienţilor săi evenimente speciale, premii şi oferte ispititoare.

Iulius Mall Suceava 01Vineri, 11 iulie 2014, de la ora 18.00, iubitorii artelor frumoase sunt invitaţi la un spectacol antrenant, care se desfăşoară la etajul Iulius Mall Suceava. Pe scenă vor urca elevi talentaţi, care vor oferi un program de muzică şi dans. Explozia de sunet şi ritm va încânta publicul şi va aduce bună dispoziţie. Evenimentul este caritabil, având ca scop strângerea de fonduri pentru operaţia unui copil de 2 ani, necesară pentru a-şi recupera vederea.

Sâmbătă, de la ora 16.00, în zona magazinelor pentru copii, ştrengarii se vor distra alături de clovnul Bobo. Jocuri interactive, surprize dulci şi farse amuzante sunt ingredientele unei petreceri distractive.

Şi acest week-end este unul cu premii estivale la Iulius Mall Suceava. Până pe 13 iulie, primii 100 de clienţi ai fiecărei zile, care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei de la brandurile preferate, vor fi recompensaţi cu daruri garantate: prosoape pufoase şi viu colorate, geluri de duş pentru răsfăţ şi băuturi răcoritoare pentru zilele toride.

Pasiunea pentru cumpărături şi pentru fotbal a clienţilor microbişti este premiată la Iulius Mall Suceava. Până pe 13 iulie, zilnic, în intervalul orar 12.00 – 14.00, cei care sunt la shopping îşi pot încerca norocul şutând la poartă, la etajul mall-ului. În funcţie de performanţa lor, aceştia vor fi răsplătiţi cu tricouri şi alte articole dedicate Campionatului Mondial de Fotbal.

 În plus, în această perioadă, brandurile Iulius Mall Suceava îşi răsfaţă clienţii cu promoţii de până la 60%.


Intră acum și în grupul de