EXPO INSTAL – targ de instalatii si sisteme energetice de ultima generatie, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

SV_Targ_Instalatii_A1Sucevenii interesați să își modernizeze locuința sunt invitați în perioada 6 – 10 august, în parcarea Shopping City Suceava, la EXPO INSTAL – târg de instalații și sisteme energetice de ultimă generație.

Aflat la prima ediție în Suceava, târgul de instalații și sisteme energetice reunește un număr mare de expozanți cunoscuți în domeniu pentru diversitatea și calitatea produselor. Vizitatorii vor găsi în cadrul târgului organizat de Shopping City Suceava în parteneriat cu INTER CONTI, panouri solare, centrale pe gaz, calorifere, stații pentru apă, centrale pe combustibil solid, dar și multe alte sisteme energetice de top.

Astfel, cunoscutele branduri ATMOS, VAILLANT, BIODOM, ARISTON, MOTAN, VIESSMANN, ARCA ASPIRO și SAUNIER DUVAL vor expune o varietate de modele de centrale pe gaz, precum și centrale pe combustibil solid, care vor putea fi testate de către vizitatori, la standurile funcționale special amenajate în cadrul târgului. De asemenea, accesorii, instalații termice și sanitare, precum și sisteme solare de ultimă generație vor fi aduse în cadrul expoziției de către PURMO, SUNSYSTEM, HELIS, VALVEX, STORM și ROTHEMBERG. Cei interesați vor putea găsi în cadrul târgului și coșuri de fum de la NIKKO, radiatoare de alumniu marca FARAL, radiatoare din oțel și fitinguri de la KALDE, dar și obiecte sanitare marca TECE.

Pe parcursul celor cinci zile, vizitatorii vor putea beneficia de analize gratuite ale durității apei, pe baza mostrelor aduse de aceștia, dar și de consultanță cu privire la instalațiile pe care doresc să le achiziționeze pentru locuință, arată organizatorii într-un comunicat de presă.


Intră acum și în grupul de