Evenimente aparte, in acest week-end la Iulius Mall Suceava

Bucovinenii sunt aşteptaţi şi în acest sfârşit de săptămână la Iulius Mall Suceava, să se bucure de sesiunile de shopping răsplătite cu premii şi de evenimente aparte.

Afis Atelier de gatit_IM SV_2014De vineri până duminică, în perioada 12 – 14 septembrie 2014, amatorii de obiecte unicat sunt invitaţi la Târgul de Handmade, desfăşurat la parterul Iulius Mall Suceava. Artizanii cu imaginaţie îşi vor prezenta creaţiile, oferind vizitatorilor cele mai frumoase articole lucrate manual. Bijuterii, piese vestimentare, accesorii, decoraţiuni, poşete, ceasuri, tablouri, lumânări parfumate şi multe alte piese realizate prin tehnici inedite vor putea completa colecţiile iubitorilor de obiecte handmande, se arată într-un comunicat de presă transmis de Departamentul de PR din cadrul complexului comercial.

Înainte de începerea şcolii, Iulius Mall Suceava îi invită pe prichindei la distracţie. Duminică este ziua în care cei mici îşi dezvoltă abilităţile de bucătari. Ştrengarii pasionaţi de arta culinară pot participa la atelierul de gătit, organizat de la ora 13.00, la Ristorante Casanova. Copiii vor descoperi secretele bucătăriei alături de specialişti şi de îndrăgitul lor prieten, clovnul Bobo, care îi vor învăţa cum să combine ingredientele, care sunt etapele preparării şi cum să folosească în siguranţă ustensilele. În acest week-end, cei mici vor realiza o reţetă nouă – cordon bleu cu salată asortată. Echipaţi cu şorţuri, cei mici se vor distra gătind, iar la final se vor delecta cu ceea ce au preparat. Înscrierile se pot face la Centrul Info Iulius Mall Suceava sau la telefon 0230/208.700.

Pregătirile pentru noul an şcolar sunt răsplătite de Iulius Mall Suceava cu premii distractive. Clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor participa la tombola toamnei.

IMSV scoate premiile la tabla 2014Trei clienţi vor câştiga câte o bicicletă BMX, la extragerile programate duminica. Zilnic, vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, câştigătorul unei perechi de role, cel al unui skateboard şi cel al unei perechi de căşti Sony.

În plus, Iulius Mall Suceava oferă premii instant pe gustul tuturor: rechizite, genţi şi ghiozdane, creioane colorate, vouchere de cumpărături şi multe alte surprize. Campania „Iulius Mall Suceava scoate premiile la tablă” se desfăşoară până pe 21 septembrie.