Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, asteptat vineri, la Suceava, la „Spartachiada Profesorilor”


Intră acum și în grupul de

 Alianța Sindicatelor din Învățământ Suceava prin Departamentul cultură, sport, turism în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Consiliul Judeţean Suceava, Primăria Suceava, Direcția Județeană de Tineret Suceava,  Universitatea „Ştefan cel Mare”, organizează, în perioada 2 – 4 octombrie 2014, cea de-a II-a ediţie a SPARTACHIADEI PROFESORILOR.

Într-un nou format, cu probe noi şi atractive, pe parcursul a trei zile, competiţia angajaților din învățământul preuniversitar sucevean din acest an îşi propune să antreneze un număr mult mai mare de colegi din tot judeţul care să contribuie la promovarea valorilor educaţiei pentru sănătate, se arată într-un comunicat al Alianţei Sindicatelor din Învăţământ Suceava.

 Organizată în săptămâna dinaintea ZILEI MONDIALE A EDUCAŢIEI (5 octombrie), competiţia debutează joi, la ora 6:00, la Fălticeni, cu un  atractiv concurs de pescuit sportiv și continuă a doua zi cu deschiderea festivă pe esplanada din fața Universității „Ştefan cel Mare” Suceava (ora 14), unde este așteptat ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela SZABÓ. Tot pe 3 octombrie, va avea loc și proba de cros  (ora 15.30), startul dându-se de pe Stadionul Areni.

Ziua de sâmbătă este dedicată  competiţiilor sportive. Potrivit sursei citate, începând cu ora 8.30 vor avea loc întreceri sportive la șah, ciclism, înot,darts, badminton,  fotbal, volei, street-ball, tenis, tenis de masă.

Festivității de premiere care va avea loc după – amiază, la Şcoala Creştină Filadelfia Suceava, va încheia a doua ediţie a „Spartachiadei profesorilor”. Câştigătorii competiţiei vor primi  medalii, cupe şi diplome.

           spartachiada profesorilor


Intră acum și în grupul de