Prichindeii vor fi rasfatati cu activitati diverse, la Iulius Mall Suceava, in weekend

Iulius Mall Suceava anunţă un nou sfârşit de săptămână cu evenimente pe placul celor mici. Ateliere de creaţie vestimentară pentru păpuşi, concursuri pentru cercetaşi, competiţii cu maşini teleghidate şi teatru de păpuşi se află pe agenda Iulius Mall din următoarele zile.

Cei care iubesc expediţiile şi vor să înveţe lucruri noi au prilejul de a se împrieteni cu cercetaşii. Astfel, vineri, 3 octombrie, de la ora 18.00, la Iulius Mall se va desfăşura inaugurarea noului an de activitate pentru Cercetaşii României, filiala Suceava.

Publicul sucevean va putea cunoaşte care sunt metodele de formare şi dezvoltare personală prin joc, iar cei care vor dori, pot participa la concursurile organizate de cercetaşi, pot afla mai multe informaţii şi chiar să se înscrie în grupul cercetaşilor. De asemenea, va fi organizat un traseu „treasure hunt”, care le va dezvolta spiritul competiţional şi capacitatea de a interpreta indicia, au informat gazdele evenimentului într-un comunicat de presă.

Atelier de creație vestimentară pentru păpuși dedicat fetițelor și curse de mașini pentru băieți

 

Sâmbătă, de la ora 15.00, în zona magazinelor pentru copii, micile domnişoare sunt aşteptate la atelierul de creaţie vestimentară pentru păpuşi. Fetiţele vor învăţa cum să realizeze rochii de prinţesă, fustiţe şi hăinuţe pentru a îmbogăţi garderoba celor mai bune prietene ale lor. Cu ajutorul specialiştilor, participantele vor accesoriza piesele vestimentare cu paiete, mărgeluţe, bentiţe şi alte podoabe. Croitoresele amatoare pot veni însoţite cu păpuşa lor favorită sau pot cumpăra una din magazinele din Iulius Mall.

 atelierul de papusi

Tot sâmbătă, de la ora 15.00, băieţii se vor distra la cursele cu maşini teleghidate. În zona Food Court se va desfăşura Mini Grand Prix-ul Iulius Mall Suceava, pe categorii de vârstă. Pasionaţii de cursele cu maşini în miniatură se vor întrece pe circuitul special amenajat pentru a câştiga titlul de cel mai iscusit conducător de autovehicule cu telecomandă. Primii trei clasaţi vor fi premiaţi”, se arată în documentul transmis.

 mini grand prix

Totodată prichindeii vor fi răsfățați, duminică, de Teatrul de Păpuși „Puppet”. De la ora 15.00, cei mici sunt așteptați în zona magazinelor de copii care va fi locul de întâlnire cu marionetele Teatrului de Păpuşi „Puppet”. Copiii se vor amuza de peripeţiile personajelor din povestea „Nuieluşa de alun” şi vor aplauda „Concertul Puppet”, au promis reprezentanții Iulius Mall Suceava.

loading...