Sfarsit de saptamana distractiv pentru prichindei, la Iulius Mall Suceava

La Iulius Mall Suceava se anunţă un nou sfârşit de săptămână distractiv pentru prichindei. Ei se vor amuza participând la activităţi recreative de creație vestimentară pentru păpuși, curse cu mașini teleghidate sau la jocurile pregătite de clovnul Bobo.

Atelier de creație vestimentară pentru păpuși

atelierul de papusi 

Sâmbătă, de la ora 15.00, în zona magazinelor pentru copii se va desfăşura o nouă sesiune a atelierul de creaţie vestimentară pentru păpuşi. Fetiţele iscusite la cusut vor învăţa cum să realizeze noi piese de îmbrăcăminte pentru cele mai bune prietene ale lor.

Sub îndrumarea specialiştilor, participantele vor înfrumuseţa rochiile cu paiete, mărgeluţe, bentiţe şi alte podoabe. Croitoresele amatoare pot veni însoţite cu păpuşa lor favorită sau pot cumpăra una din magazinele Iulius Mall.

Curse cu mașini teleghidate

mini grand prix

Tot sâmbătă, de la ora 15.00, băieţii se vor întrece în cursele cu maşini teleghidate. În zona Food Court, pasionaţii de adrenalină vor putea participa la Mini Grand Prix-ul Iulius Mall Suceava, fiind împărţiţi pe categorii de vârstă. Cursele cu maşini în miniatură se vor desfăşura pe circuitul special amenajat cu scopul de a desemna cel mai iscusit conducător de autovehicule din telecomandă. Primii trei clasaţi vor fi premiaţi cu maşini teleghidate, băuturi răcoritoare şi rechizite.

Totodată, duminică este o nouă zi cu surprize pentru prichindei la Iulius Mall Suceava. De la ora 16.00, în zona magazinelor pentru copiii, cei mici sunt aşteptaţi de clovnul Bobo la o petrecere distractivă. Năzdrăvanii se vor amuza de ghiduşiile şi farsele îndrăgitului lor prieten, care s-a pregătit cu multe jocuri, concursuri şi cu surprize dulci. 

loading...