Tiberius Bradatan despre termoficare: Dincolo de gardul centralei apare problema


Intră acum și în grupul de

Consilierul local PSD Suceava, Tiberius Brădăţan, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că situaţia termoficării în municipiul Suceava pare greu de rezolvat deşi el vede ca soluţie contractele individuale cu beneficiarii

El a arătat că municipiul are o centrală de producere a energiei termice şi electrice noi, moderne şi care livrează agent termic la un preţ foarte bun.

centrala Bioenergy_3

„Dincolo de gardul centralei apar probleme. Apar lucruri care nu-mi plac”, a spus consilierul local PSD.

Brădăţan a menţionat că el, ca medic urgentist, ar fi rezolvat problema foarte repede, dar se pare că birocraţia pune piedici.

El a mai declarat că sentimentul său este că sunt în această zonă interese pentru preluarea transportului şi distribuţiei agentului termic, „o navigare în ape tulburi”, dar şi în ceea ce priveşte activele Termica.

Brădăţan consideră că sunt probleme legate şi de cunoaşterea nivelului pierderilor.

„Nu pot să cred că în secolul XXI nişte oameni nu pot determina pierderile”, a spus consilierul local social-democrat.

El consideră că toţi cei din conducerea municipiului au o parte din vină pentru situaţia în care s-a ajuns, iar primarul nu a fost mai ferm pentru a tranşa problema.

„Soluţia cea mai simplă sunt contractele individuale”, a spus Brădăţan care a apreciat că după această iarnă lucrurile vor trebui tranşate definitiv pentru a nu mai exista situaţii de acest gen.

Tiberius Brădăţan a mai declarat că oamenii au dreptate să fie nemulţumiţi dacă au plătit onest aceste servicii şi se pot adresa Protecţiei Consumatorului pentru că nu beneficiază de un serviciu pentru care au achitat.

„Ca medic, m-am gândit la problemele de sănătate publică”, a spus consilierul local care a menţionat că monitorizează deja îmbolnăvirile de copii şi bătrâni.


Intră acum și în grupul de