Circul Las Vegas a ajuns in parcarea Shopping City Suceava. Vezi cum poti castiga o invitatie la spectacol

afis Las Vegas

Circul internațional Las Vegas poposeşte în perioada 10 – 14 octombrie, în parcarea Shopping City Suceava.

Potrivit reprezentanţilor complexului comercial sucevean, spectatorii vor admira salturi acrobatice spectaculoase, demonstraţii de mobilitate şi echilibristică, dar și dresuri de tigri albi, aurii și bengalezi. De asemenea, cei mici vor fi fascinați de numerele interesante cu șerpi, aligatori, iguane gigant, cămile, cai, crocodili. Copiii se vor putea distra alături de vestitul clown Daniel al circului Las Vegas, iar părinții sau bunicii care îi însoțesc vor rămâne uimiți la numerele aeriene.

Pentru cei care își doresc să se bucure de numerele senzaționale de la circ, Shopping City Suceava organizează concursul „Câștigă o invitație la circul Las Vegas!  doar pe data de 12 octombrie, în cadrul căruia pot fi câștigate 50 de invitații. Pentru a putea intra în posesia premiilor, clienții trebuie să facă cumpărături de minim 50 de lei din magazinele: Alexandria Librării, Delia 07, Evel Mod, Coccodrillo și Noriel și să se prezinte la Info Point-ul special amenajat în fața magazinului Leonardo pentru a ridica premiul. 

Spectacolele vor avea loc în parcarea Shopping City Suceava, zilnic, de la ora 18:00 și sâmbătă și duminică câte două demonstrații, de la orele 15:00 și 18:00.

loading...