Lectii gratuite de initiere in Tangoul Argentinian pentru suceveni


Intră acum și în grupul de

Sucevenii care doresc să deslușească tainele Tangoului Argentinian vor putea lua parte la un eveniment deosebit, în acest sfârșit de săptămână.

Școala de Tango Argentinian „Atelierul de Tango Iași”, fondată de Cristi Crâng și Iulia Gordan, e pregătită să-i întâmpine în pași de dans pe toți sucevenii dornici de a învăța Tango Argentinian, sâmbătă, 15 noiembrie, începând cu ora 19:30, la Del`iri Pub Suceava.

afis lectie de tango

Cei doi fondatori cu pregatire oferită de instructori români cu recunoaștere naționala și internaționala și instructori din Grecia, Italia, Israel, Franța și Argentina vor oferi o lecție gratuită de dans.

Potrivit PR-ului Del`iri Pub Suceava, Veronica Vozian, lecțiile gratuite de tango se vor desfășura în fiecare lună în incinta localului, iar participanții vor avea parte de surprize din partea organizatorilor.

„Ne dorim să contribuim la creșterea comunității de dansatori de tango din Suceava și din România, să creștem nivelul calității dansului și să organizăm evenimente cu specific, astfel promovând profesorii existenți, susținând noi debuturi și dând oportunitatea dansatorilor sa acceseze varietatea”, a declarat Veronica Vozian.

Programul evenimentului:
19:30 – 20:00 – Sosirea invitaților
20:00 – 21:00 – Curs demonstrativ de tango
21:00 – 21:30 – Reprezentația profesorilor
21:30 – 22:30 – MILONGA – seara de dans cu specific Tango


Intră acum și în grupul de