Radio Viva Fm isi trimite ascultatorii la munte


Intră acum și în grupul de

Radio VIVA FM a demarat la începutul acestei săptămâni campania de promovare în mediul online „I LIKE VIVA FM!”, adresată în special utilizatorilor rețelei de socializare Facebook.

concurs viva fm

Potrivit regulamentului, timp de patru săptămâni, de vineri până duminică, VIVA FM își trimite ascultătorii la munte. Cei interesați de concurs trebuie să intre pe Facebook.com, să caute pagina VIVA FM, apoi să dea share fotografiei de cover.

Persoana care adună cele mai multe like-uri la share-ul făcut, câștigă un weekend „all inclusive” la munte, pentru două persoane, la Hotelul „Belvedere” din Vatra Dornei sau la pensiunea „Moldova” din Piatra Neamț. Premiile se acordă în fiecare vineri, pe frecvențele Radio VIVA FM.

Campania se derulează în perioada 10 noiembrie – 5 decembrie 2014, iar persoanele care au câștigat deja în cadrul acestei campanii, nu mai pot participa la concursul „I LIKE VIVA FM!”.

Coordonatorul proiectului, Iulia Sîrghi, a declarat: „Prin intermediul campaniei <I LIKE VIVA FM!> vrem să-i premiem şi pe cei care ne îndrăgesc în mediul online. Până acum, Radio VIVA FM şi-a răsplătit ascultătorii în nenumărate campanii, iar acum, înainte de Moş Nicolae, ne-am gândit să le facem o surpriză şi fanilor noştri de pe Facebook, oferindu-le un week-end de vis la munte.”


Intră acum și în grupul de