Delicii culinare turcesti, la Sofra, in food court-ul Iulius Mall Suceava

Clienţii Iulius Mall Suceava pasionaţi de gastronomia orientală au o nouă destinaţie pentru a savura preparate specifice. Sofra este cea mai nouă locaţie din Food Court, dedicată celor care preferă deliciile culinare turceşti.

 sofra

Potrivit reprezentanților complexului comercial, Sofra le oferă pofticioşilor un meniu savuros, care include cele mai apreciate feluri de mâncare turceşti. Clienţii se vor putea delecta cu un kebab realizat după reţete autentice, din carne de berbecuţ. Tot aici vor găsi celebrele baclavale intens însiropate şi kadayif cu fistic. Preparatele Sofra sunt atractive atât prin gustul aromat, cât şi prin preţurile avantajoase.

„Din dorinţa de a oferi experienţa veritabilă a artei culinare turceşti, mirodeniile sunt aduse direct din Istanbul, oraşul renumit pe întreg mapamondul ca fiind paradisul condimentelor. Mai mult, bucătarul Sofra este de origine turcă, având o bogată experinţă în bucătăria orientală”, se arată într-un comunicat de presă.

„Iulius Mall Suceava vă invită să luaţi masa la Sofra, un spaţiu inspirat din surprinzătoarea gastronomie a ţării celor două continente, Asia şi Europa”, au completat reprezentanții Iulius Mall Suceava.

 

loading...