Liderul UNPR Suceava: Considerăm că Victor Ponta va asigura stabilitatea României


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației judetene Suceava a UNPR, Cătălina Vartic a făcut un apel la suceveni pentru a ieși la vot pe 16 noiembrie si a vota cu Victor Ponta pe considerentul că acesta este singura persoană care in realitate poate asigura stabilitatea țării.

Într/un comunicat de  presă transmis redactiilor în cursul zilei de miercuri Vartic menționează că ”Premierul Victor Ponta va ajunge președintele României întrucât este singurul care poate asigura stabilitatea țării și care poate uni toți românii pentru a crea o Românie mai bună” .

 

”Premierul Victor Ponta a dovedit că a reuşit, într-o perioadă grea, având de dus o lupta cu criza economică, dar si o luptă permanentă cu președintele jucător, să ducă ţara pe drumul cel bun. A  reușit stabilizarea macroeconomică și așezarea economiei romanești pe un traseu pozitiv, țara noastra devenind una dintre performerele Uniunii Europene la capitolul creștere economică. Contextul internațional, provocările de la granița României, reașezarea marilor puteri, amenințarea reînceperii unui nou război rece, toate ne arată că acum e nevoie, mai mult ca oricând, de stabilitate în ţară pentru ca dezvoltarea și progresul să poată continua. Cred că majoritatea românilor apreciază modul în care acest guvern a reuşit să administreze ţara şi să acorde sprijin fiecărei categorii sociale. Cred că majoritatea românilor apreciază efortul pe care Victor Ponta l-a facut de a guverna țara îmbinând măsuri de stanga, de protejare a celor mulți si oropsiți, cu măsuri de dreapta, de relansare a mediului de afaceri, de reducere a fiscalitații”, se arată în comunicatul de presă semnat de Cătălina Vartic.

catalina vartic 2

Liderul  județean al UNPR Suceava susțină că în momentul de față ”este nevoie de un preşedinte care înţelege problemele celor mulţi, este nevoie de un preşedinte care să unească, nu să dezbine, este nevoie de un preşedinte al tuturor românilor. Este nevoie de un președinte al lucrului bine făcut – și Victor Ponta a dovedit că știe să facă lucrurile temeinic, pragmatic, având alături o echipă formată din oameni diferiți, de la Tăriceanu la Vadim, de la Meleșcanu la Dan Diaconescu. Asta înseamnă să fii un bun președinte – să aduci alături de tine, într-un proiect de țară oameni care par imposibil de omogenizat”

”Un bun președinte trebuie să aibă o viziune a unei Românii puternice, unită în diversitate, frumoasă tocmai prin imperfecțiunea cinstită a locuitorilor ei. Moldovean sau oltean, ardelean sau dobrogean, ungur sau neamț, român sau lipovean, toți cei care ne-am născut in România trebuie să votăm pentru a ne pastra identitatea națională, trebuie să votăm pentru dreptul nostru de a ne crea o țară a noastră, după chipul și asemănarea noastră. Nu suntem perfecți, dar suntem muncitori, suntem rezistenți, suntem inteligenți, suntem frumoși, suntem șmecheri dacă e nevoie, suntem patrioți, suntem familiști, suntem gălăgioși, iubim necondiționat , suntem ușor de impresionat , suntem complexați de străini, suntem ROMÂNI. De aceea trebuie să construim o Românie a românilor. Românii, în momente grele, iși regăsesc forța și echilibrul în unitate. Au încredere în Biserică şi în Armata Română. Forţa noastră este echipa, iar echipa este formată din românii care îşi iubesc ţara şi care vor să fie reprezentaţi cu cinste la cel mai înalt nivel”, mai spune liderul progresișților suceveni.

vartic, cioata, nechifor (1)

 

Cătălina Vartic dă ca sigur și faptul că viitorul presedinte va iubi Suceava pentru că ”nimic nu este mai drag unui om decât amintirile copilăriei fericite”.

 

”Victor Ponta nu și-ar fi permis să meargă în fața românilor, la cea mai așteptată dezbatere din această perioadă cu lecțiile nefăcute. Și știți de ce? Pentru că este mândru că este român și de aceea este omul lucrului bine făcut !”, a încheiat președintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic.


Intră acum și în grupul de