Rasfat pentru prichindei, in weekend, la Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava a pregătit noi surprize pentru ştrengari. În acest sfârşit de săptămână copiii vor fi răsfăţaţi cu evenimente pe gustul lor: atelier de creaţie rame foto, petrecere cu îndrăgitul clovn Bobo, teatru de păpuşi şi concurs de talente.

O nouă sesiune a atelierului de creaţie pentru copiii cu imaginaţie şi îndemânare va avea loc la Iulius Mall Suceava, sâmbătă, 15 noiembrie 2014, de la ora 12.00, în zona Kidsland.

Copiii vor realiza în acest sfârșit de săptămână rame foto inedite folosind staniolul, sub îndrumarea specialiștilor.

„Specialiştii îi vor îndruma pe cei mici, astfel încât să înveţe care sunt paşii ce trebuie urmaţi, cum pot crea decoraţiuni speciale şi cum îşi pot exprima imaginaţia prin intermediul obiectelor handmade. Năzdrăvanii îşi vor personaliza ramele foto primite cadou de la Iulius Mall, pentru a-şi păstra fotografiile în suporturi aparte”, au informat reprezentanții Iulius Mall Suceava.

atelier de creatie

De asemenea, tot sâmbătă, de la ora 16.00, în zona Kidsland, cei mici sunt aşteptaţi de clovnul Bobo la o petrecere distractivă. Copiii se vor amuza de ghiduşiile şi farsele prietenului lor preferat care s-a pregătit cu multe jocuri, concursuri şi cu surprize dulci. Veselia îi va cuprinde pe toţi cei prezenţi, care vor învăţa şi lucruri noi.

intalnire cu clovnul bobo

Potrivit departamentului de PR al complexului comercial, duminică, de la ora 16.00, ştrengarii primesc invitaţie la teatru de păpuşi. În această săptămână, marionetele le vor prezenta piesa „Rumpelstiltskin”.

teatru de papusi

„Povestea spusă de artiştii Teatrului de Păpuşi „Puppets” le va dezvălui micilor spectatori personaje îndrăgite şi învăţături. După spectacol, copiii cu talent îşi pot demonstra calităţile la concursul „Rampa de lansare”. Vor fi aplaudaţi pentru momentul lor de dans, muzică sau teatru şi vor câştiga încredere în ei”, se mai arată în sursa citată.

loading...