Expozitia Salonului International de Arta Fotografica „Bucovina Mileniul III”, la Centrul Pentru Sustinerea Traditiilor Bucovinene


Intră acum și în grupul de

Cele mai frumoase fotografii participante la Salonul Internațional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III” organizat de Consiliul Județean Suceava, Muzeul Bucovinei și Centrul Cultural Bucovina sub înaltul patronaj al FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique) și AAFR (Asociaţia Artiştilor Fotografi din România) vor fi expuse timp de o lună la Centrul Pentru Susținerea Tradițiilor Bucovinene.

13-gold-fiap-B2kerekes_istvan_resize

 

Cea de-a XI a ediţie a Salonului Internaţional de Artă Fotografică a reunit 548 de artişti fotografi din 36 de ţări, care au trimis în total un număr de 3.835 de fotografii.

Ediţia din acest an a salonului s-a desfășurat pe două secţiuni: Open şi Travel. La secţiunea Open au fost înscrise în concurs 2.040 de lucrări de artă fotografică, iar la secţiunea Travel 1.752 de lucrări.

Potrivit preşedintelui Salonului Internaţional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III”, Ovidiu Ambrozie Bortă, s-au acordat 18 premii pentru fiecare secţiune, iar vernisajul lucrărilor va avea loc la Centrul Pentru Susţinerea  Tradiţiilor Bucovinene pe data de 16 decembrie, de la ora 12.00.

Sucevenii vor putea admira expoziția de artă fotografică până pe data de 15 ianuarie.

Vezi fotografiile premiate la Salonul Internațional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III”


Intră acum și în grupul de