FOTO Mos Nicolae a venit incarcat cu 10.000 de cadouri pentru copiii din Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Copiii din cartierul sucevean Burdujeni au primit vizita bătrânului Moș Nicolae în faţa sediului PNL din Burdujeni acolo unde are cabinetul de deputat Ioan Balan.

Organizațiile de tineret și de femei ale filialei municipale Suceava a PNL au organizat o acțiune specială vineri seara pentru copiii din Burdujeni. Ajutoarele lui Moș Nicolae în frunte cu deputatul Ioan Balan și liderul reprezentanţilor PNL din Consiliul Local Suceava au pregătit 10.000 de cadouri cu dulciuri și fructe. Darurile au fost împărțite tuturor copilașilor care s-au adunat în fața scenei construite pentru a marca venirea lui Moș Nicolae.

mos nicolae ioan balan  (8)

Copiii l-au întâmpinat pe bătrânelul darnic cu barbă albă și costum albastru cu multe emoții. Au venit pregătiți cu cele mai frumoase poezii, cântecele și colinde, pentru a-l impresiona pe Moș și pentru a primi darurile. Moșul s-a arătat foarte încântat de ce a auzit și nu a mai stat pe gânduri, cadourile ajungând imediat la cei mici.

Parlamentarul sucevean Ioan Balan desfășoară acestă acțiune de Moș Nicolae în colegiul uninominal 2 încă din anul 2008, de la preluarea mandatului. El le-a făcut o promisiune locuitorilor din Burdujeni că în fiecare an le va aduce daruri copiilor, atât timp cât va fi în viața politică.

mos nicolae ioan balan  (2)

„În fiecare an am fost aici și bineînțeles că și anul acesta trebuia să continuăm tradiția. Vă fac o promisiune că atât timp cât voi fi în viața publică politică, în fiecare an de 5 – 6 decembrie voi fi aici lângă dumneavoastră și ne vom bucura împreună de micile noastre cadouri. Va urez sănătate, sărbători fericite și Doamne ajută”, le-a transmis Balan.

Sâmbătă, pe 6 decembrie, Moş Nicolae va poposi la sediul PNL de pe Aleea Trandafirilor de lângă magazinul Bucovina, de la ora 17.00 unde va împărți cadouri tuturor copiilor din zona centrală.


Intră acum și în grupul de