Conferinta „Incep o cariera! Aptitudini. Atitudini?”, la Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

AFIS_USV_INCEP_O_CARIERA

Studenții Universității „Ștefan cel Mare” Suceava interesați de dezvoltarea lor profesională pot participa la o conferință la sfârșitul acestei săptămâni și vor putea afla cele mai utile sfaturi pentru a avea o carieră de succes.

Evenimentul va avea loc vineri, 12 decembrie, de la ora 17.00, în Aula Corpului E a Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, iar invitată va fi Alexandra Bertea, Talent Acquisition Coordinator specializat în industria IT, cu experiență în achiziția și dezvoltarea capitalului uman în companiile multinaționale.

“Conferinţa „Încep o carieră! Aptitudini. Atitudini?” va oferi numeroase sfaturi utile despre cum se promovează abilităţile şi cum se accede la un loc de muncă. Tot în cadrul acestui eveniment, publicul va avea ocazia să primească răspunsuri legate de piața locurilor de muncă sau de aspecte mai tehnice cum ar fi impactul unui CV sau al unei scrisori de intenție, ori derularea unui interviu”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții USV.

 

 

 


Intră acum și în grupul de