„O zi de vindecare”… la Biblioteca Bucovinei


Intră acum și în grupul de

Asociatia „Exista viata dupa doliu”, reprezentata in judetul Suceava de Laura Leonties – psihoterapeut sistemic de cuplu si familie, organizeaza duminica 21 decembrie 2014, orele 11, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, un eveniment  special pentru copiii si parintii indoliati, intitulat sugestiv „O zi de vindecare”.

Copil
O parte din copiii care vor fi prezenti si care si-au pierdut o persoana draga au beneficiat de servicii psihologice gratuite in grupurile de suport organizate in perioada noiembrie 2013 – iunie 2014 in cadrul proiectului „Copiii din Suceava invata sa traiasca dupa moartea unei persoane dragi”, proiect declarat castigator si finantat in cadrul competitiei „Tara lui Andrei”, respectiv derulat cu sprijinul Bibliotecii Bucovinei.

Dupa finalizarea acestui program, alti 30 de copii au participat la sedinte individuale si de grup pentru a primi sprijin de specialitate pentru perioada de doliu, iar acest lucru a fost posibil doar datorita sponsorizarilor asigurate din partea unor firme din Suceava, a declarat managerul Bibliotecii Bucovinei, Gabriel Cărăbuş.


Intră acum și în grupul de