Maia Morgentern si Radu Beligan, pe scena Casei de Cultura Suceava, in spectacolul „Leul desertului”


Intră acum și în grupul de

leul turneuMarii actori  Radu Beligan  şi  Maia Morgenstern  se vor afla pentru prima dată pe aceeaşi scenă, în premiera spectacolului „Leul deşertului”, care va avea loc în data de 24 februarie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură din Suceava.

Piesa “Leul deşertului”, o comedie a cărei acţiune alertă se petrece în lumea plină de intrigi a unui cartel mafiot internaţional, a fost scrisă de Mona Radu special pentru cei doi actori de geniu, care se întâlnesc pentru prima dată în acelaşi spectacol.

Undeva, într-un tinut îndepărtat, pe malul oceanului, Ingrid Rodnin (MAIA MORGENSTERN), o femeie de afaceri frumoasă şi rapace, a inaugurat ultimul dintr-o lungă serie de hoteluri de lux.

Inaugurarea a fost un mare succes, printre invitaţi numărându-se personalităţi de talia Angelinei Jolie şi a prefectului provinciei,  James Lyon (MIRCEA RUSU), un politician a cărui corectitudine i-a adus supranumele de “Leul deşertului”.

Toate sunt bune şi frumoase, până în clipa în care îşi face apariţia, total neaşteptat, Nikolay Rodnin (RADU BELIGAN), magnatul diamantelor, socrul şi mentorul lui Ingrid. Nikolay a făcut un pariu în urma căruia risca să îşi piardă întreaga avere.

Singurul care ar putea să îl ajute e intransigentul prefect Lyon. Nikolay face apel la trecutul de dama de companie al nurorii sale, sperând să îl corupă pe incoruptibil cu ajutorul farmecelor lui Ingrid, dar planul lui întâmpină o dificultate neprevăzută: Ingrid e îndragostită de „Leul deşertului”.

Din distribuţia piesei mai fac parte actorii LAMIA BELIGAN ( SONIA, fosta bonă a lui Ingrid), GEORGE REMES / MIRCEA CONSTANTINESCU  ( NICKY, partenerul ei de viaţă, de profesie hacker, ecologist şi   fotograf amator)  şi TANIA POPA ( MARTHA, soţia lui James).

Regia spectacolului aparţine maestrului Radu Beligan, scenografia poarta semnătura Imeldei Manu, light designer – George Jipa, iar costumele sunt realizate de Dorin Negrău.

Preţul unui bilet la spectacolul „Leul deşertului” este de 80 lei (60 lei pentru pensionari, studenţi şi elevi). Tichetele pot fi achiziţionate de la Secretariatul Casei de Cultură din Suceava.


Intră acum și în grupul de