Calatorie in lumea celtilor cu „Rhythm of the Dance”, la Casa de Cultura Suceava


Intră acum și în grupul de

Sucevenii sunt invitați la sfârșitul lunii aprilie să urmărească un spectacol de mare amploare, vizionat deja de cinci milioane de persoane din peste 50 de țări.

afis_„Rhythm of the Dance”

„Rhythm of the Dance” va poposi la Suceava unde va susține sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 19.00, un spectacol deosebit, un poem epic, ce descrie călătoria celților de-a lungul timpului.

Spectacolul pus în scenă de Compania Națională de Dansuri a Irlandei va purta spectatorii într-o călătorie fascinantă, dezvăluindu-le peisaje și panorame superbe din Irlanda.

Potrivit Project Events, acest spectacol dovedește prin povestea celților și a druizilor, că oamenii își pot făuri singuri destinul când sunt uniți și au țeluri comune, toate acestea fiind redate și ilustrate printr-un show în care arta dansului, măestria, imaginația și talentul dansatorilor se îmbină perfect cu cele mai performante tehnici de sunet și lumină.

Spectacolul are o durată de aproximativ două ore și este o incursiune în lumea dansurilor tradiționale celtice, un liant ce unește vechea artă celtică și arta contemporană cu cele mai moderne tehnici și efecte speciale.

Echipa „Rhythm of the Dance” este formată din trei tenori, un band de muzicieni tradiționali și peste 20 de dansatori – campioni mondiali la dans irlandez.

Biletele la spectacol costă 200 sau 150 de lei, în funcție de așezarea în sală, și se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj 1.

Relaţii şi rezervări la numărul de telefon 0230/523718.


Intră acum și în grupul de