Tinerii interesati de o cariera internationala in modeling sunt asteptati la castingul DejaVu Models Management de la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Casting Dejavu models

Tinerii ineresați de o carieră internațională în modeling sunt așteptați sâmbătă, pe 21 februarie, între orele 12:00-20:00, la City Gallery din incinta Shopping City Suceava să participe la castingul organizat de Agenția Dejavu Models Management România, împreună cu Tibi Vîntur pentru următorul “Model Internațional la Milano, Londra, Paris sau New York”.

Organizatorii susțin că nu există taxă de participare sau înscriere, iar fotograful Tibi Vîntur va realiza câteva fotografii pentru portofoliu.

La finalul evenimentului, reprezentanţii Agenţiei Dejavu Models Management vor alege tinerii care au potenţial în domeniul modelingului.

„Fetele trebuie să aibă o înălţime de minim 172 cm, iar băieţii de minim 182 cm, vârsta fiind de minim 14 ani. Ținuta recomandată este cea casual”, au precizat reprezentanții Shopping City Suceava.

DEJAVU MODELS MANAGEMENT este una din cele mai cunoscute agentii de modelling din Romania, avand o experienta de peste 10 ani in domeniu, colaborand cu agentii din toate orasele importante ale lumii.

Agenţia Dejavu Models Management, este condusă de Florin Sopcu, unul dintre cele mai de succes modele masculine din România, care a lucrat foarte mult în străinătate. În portofoliul lui Florin Sopcu se găsesc o serie întreagă de prezentări pentru cei mai mari designeri din lume (Vivienne Westwood, Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo, Neil Barret, Moschino, Moncler, Lanvin, trei sezoane pentru Louis Vuitton, Thom Browne, Paul Smith şi mulţi alţii), dar şi nenumărate editoriale de modă în marile reviste de profil.

TIBI VINTUR este un tânăr fotograf originar din Suceava, student în anul II la Universitatea de Arte George Enescu din Iași, în cadrul Facultății de Arte Vizuale și Design, specializarea Fotografie și Videoprocesarea computerizată a imaginii. Acesta lucrează în acest domeniu de aproximativ 4 ani și este specializat pe fotografia de beauty, fashion dar și cea de editorial sau chiar portret. În portofoliul său se regasesc foarte multe proiecte atat pe plan local, cât și pe plan național, unele dintre ele fiind publicate în reviste de profil precum The ONE Magazine, Make-up Magazine Romania, Estetica Magazine Romania etc.

 


Intră acum și în grupul de