Targul de nunti „Trend Mariaj”, un succes la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

În perioada 13-15 februarie, aproximativ 50.000 de persoane au ales să viziteze târgul de nunţi „Trend Mariaj”, organizat la Shopping City Suceava.

targul de nunti trend mariaj 2015 (1)

„Ultimele tendinţe în materie de nunţi au fost prezentate de-a lungul celor trei zile viitorilor miri care au păşit pragul târgului de nunţi de la Shopping City Suceava. Fie că şi-au dorit să pună la punct ultimele detalii pentru nuntă, ori să aleagă o gamă complexă de servicii pentru cel mai important moment din viaţa lor, îndrăgostiţii au putut să admire şi să aleagă totul pentru o nuntă de vis.

În cadrul târgului “Trend Mariaj” organizat de Shopping City Suceava au fost prezentate de la cele mai spectaculoase servicii de entertainment, până la cele mai frumoase rochii de mireasă şi cele mai elegante costume de mire. De altfel, nelipsite au fost şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: verighete și bijuterii, decoraţiuni sală și cele mai creative servicii de aranjamente florale, dj, sonorizare și interpreţi, pachete foto/video, invitaţii, lumini ambientale, cofetării, make-up şi hair-styling etc.

targul de nunti trend mariaj 2015 (2)

Pe întreaga durată a târgului au fost surprize şi premii pentru vizitatori. Cei care au participat la târgul de nunţi “Trend Mariaj” şi s-au înscris la tombola specială, au putut câştiga o serie de premii pentru organizarea unei nunţi de vis, oferite de expozanții participanți la targ.

Pe parcursul târgului, expozanţii au surprins publicul cu demonstraţii de hairstyle & make-up – Salon D`Anais și Vera Make – up, momente de dans Bucovina Dance Studio şi sesiuni de cocktailuri Marius Barman, dar și prezentări de rochii de mireasă a magazinelor Bride2Be, My Bride, Casa de moda Joana Fashion și costume de mire Ghio`s Collection,Camiceria Italiana și Neo Fashion.

targul de nunti trend mariaj 2015 (3)

Duminică, pe 15 februarie, vizitatorii s-au putut bucura de recitaluri de muzica live susținute de interpreți și trupe iubite de publicul sucevean: Vers us Band, Trupa 9 şi Artis Band care au dat startul distracţiei pe scena din Shopping City Suceava cu sprijinul Party Show Events & Entertainment”, au transmis reprezentanții Shopping City Suceava.


Intră acum și în grupul de