Peste 18.000 de suceveni au sarbatorit iubirea si s-au distrat la Shopping City Suceava alaturi de Delia


Intră acum și în grupul de

concert delia (2)

Peste 18.000 de suceveni au ales să-și sărbatorească iubirea alături de Shopping City Suceava și să se distreze la un super concert suţinut de DELIA, pe 15 februarie, la Shopping City Suceava.

Potrivit reprezentanților complexului comercial, iubirea a fost sărbătorită, duminică, printr-un show de modă impresionant, distracţie, premii și un super concert susţinut de DELIA.

„Șampania, căsătoriile de probă și decorul romantic al Veneției au fost la ordinea zilei pe 14 februarie, la Shopping City Suceava, când cuplurile care au dorit să își unească destinele pentru o zi, s-au bucurat de un decor de poveste, special pregătit pentru îndrăgostiți.

Vizitatorii s-au putut bucura de recitaluri de muzică live susținute de interpreți și trupe iubite de publicul sucevean: Vers us Band, Trupa 9 şi Artis Band care au dat startul distracţiei pe scena din Shopping City Suceava cu sprijinul Party Show Events & Entertainment.

Prezentarea de modă a debutat cu cei mici în ținute Evel Mod, care trebuie să fie la înălțime la evenimentele speciale din viața părinților, și a fost urmată de colecţiile de rochii de mireasă, sau costumele de mire Ghio`s Collection,Camiceria Italiana, Neo Fashion sau Coax.

Viitorii miri au putut admira costumele propuse de magazinele Ghio`s Collection, Camiceria Italiana și Neo Fashion, iar domnişoarele s-au bucurat de o prezentare de modă cu rochii de mireasă: fie modele clasice de bal, sirene care îți fură privirea sau rochii vintage adaptate la ultimele tendințe oferite de Bride2Be, My Bride și Casa de modă Joana Fashion. Nu au lipsit nici lenjeria și desuurile pentru mirese marca Gatta și Raison D`Etre By Insense sau ținutele spectaculoase de ocazie prezentate de Next Level, Kartel, City.

Vestimentaţia a fost completată de încălţăminte din partea magazinului Benvenuti, Deichmann, Seven și Leonardo. Declaraţiile de dragoste au fost răsplătite cu vouchere Splend`or în valoare de 150 lei, precum şi cu vouchere de 50 lei oferite de Salonul D`Anais din Shopping City Suceava. Marele premiu al campaniei „Câștigă un inel cu diamant!” a fost câştigat. prin tragere la sorţi, de către Chita Daniela din Rădăuţi, care a participat la tombolă cu un bon de cumpărături de 375 lei din Carrefour.

concert delia (1)

Seara s-a încheiat cu un concert de senzaţie susţinut de DELIA, care a încins atmosfera şi a fredonat alături de public cele mai cunoscute melodii ale sale, printre care „Pe aripi de vânt”,  „Ipotecat” sau „Parfum de fericire”.

Concertul Deliei a încheiat cu succes târgul de nunţi „Trend Mariaj” organizat la Shopping City Suceava în perioada 13 – 15 februarie”, au susținut reprezentanții complexului comercial.

 

 


Intră acum și în grupul de