Horia Brenciu & HB Orchestra, in concert live, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

În prima zi de primvăvară, duminică, pe 1 martie, Shopping City Suceava îi invită pe suceveni să intre în noul anotimp cu mai multă distracție și premii de răsfăț.

afis Horia BrenciuPotrivit reprezentanților complexului comercial, Horia Brenciu & HB Orchestra revin la Suceava pentru a sărbători cântând venirea primăverii, într-un concert live, de excepție, susținut pe scena de la Shopping City Suceava.

„Piese din repertoriul propriu a lui Horia Brenciu, precum “Hello”, “Septembrie, luni”, “Fac ce-mi spune inima”, dar şi cea mai nouă piesă a artistului: “A naibii dragoste”, precum și hituri internaționale vor fi fredonate în cadrul unui show incendiar, plin de viață și piperat cu umorul inegalabilului Horia Brenciu și a sa HB Orchestra.

Începând cu ora 17:00, sucevenii sunt invitați să admire un show de modă cu noile ţinute din colecţia primăvară-vară 2015 prezentate de magazinele din Shopping City Suceava, și să participe la numeroasele concursuri cu premii pregătite pentru cei mai fideli clienți. Seara se va încheia cu o sesiune de autografe oferită de Horia Brenciu pentru toți cei care îl îndrăgesc și s-au distrat alături de el în cadrul concertului.

În plus, clienții care vor face cumpăraturi de minim 100 lei, duminică pe 1 martie, vor fi răsplatiți cu sute de premii pe loc”, au susținut reprezentanții Shopping City Suceava.


Intră acum și în grupul de