Studentii suceveni sunt invitati sa isi aleaga reprezentantii


Intră acum și în grupul de

studenti reprezentanti

În perioada 24 februarie – 21 martie, are loc Campania de Alegere a Studenților Reprezentanți pentru Senatul Universității și Consiliul Facultății, la USV.

Astfel, studenții care nu sunt în an terminal la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava sunt asteptați să candideze pentru unul dintre posturile de studenți reprezentanți ai USV.

Potrivit Asociației Studenților din Universitatea Suceava, până la data de 8 martie studenții interesați au de trimis candidatura constând în: CV, scrisoare de intenție, o fotografie, adeverință de student și de completat formularul online de pe site-ul ASUS.

După aceea, în perioada 09 – 17 martie 2015, se  va desfășura  campania electorală susținută de candidații înscriși, prin care ei vor avea ocazia să se promoveze în rândul studenților din facultatea pe care o reprezintă.

După finalizarea campaniei electorale, vor avea loc alegerile, între 18 – 21 martie 2015, între orele 10:00- 18:00, rezultatele fiind publice pe 21 martie pe site-ul  www.asussv.ro.

„Toți studenții care își vor susține reprezentantul  prin vot, trebuie să dețină asupra lor carnetul de student sau buletinul”, au precizat reprezentanții ASUS.

Cei care vor avea cele mai multe voturi, vor ajunge în Senatul USV sau în Consiliul Facultății și vor avea avea astfel ocazia să apere drepturile studenților.

Campania de Alegere a Studenților Reprezentanți este organizată de Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS) în colaborare cu Grupul de Inițiativă al Românilor din Basarabia (GIRB).

Pentru mai multe detalii puteți accesa www.asussv.ro.


Intră acum și în grupul de