De Ziua Internationala a Francofoniei – o rapsodie francofilofona la Suceava


Intră acum și în grupul de

La Biroul Francez de la Casa Prieteniei din Suceava va fi lansată, vineri, 20 martie, cartea „La Francophilophonie Roumaine – une realité à vivre (repères et essais)”, scrisă de prof.univ.dr. Sanda-Maria Ardeleanu şi de lect.univ.dr. Mariana Şovea.

Lansarea acestui volum are loc chiar de Ziua Internaţională a Francofoniei.

carte ardeleanu

„O dedicăm tuturor românilor francofoni și francofilofoni. E o carte a marilor prietenii, a marilor evenimente, a marilor trăiri -prin FRANCOFONIE.

Veți regăsi în ea România și Suceava, Franța și Parisul, Mokdova și Chișinăul,  Francofonia, ca proiect de suflet și de viață, aureolat de Alianța Civilizațiilor ONU, de Adunarea Parlamentară a Francofoniei-Regiunea Europa, de Universitatea “Ștefan cel Mare”, de Asociația franco-română Fenetres Francophones.

Le mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi în această rapsodie a francofilofoniei românești”, a declarat prof.univ.dr. Sanda-Maria Ardeleanu deputat PNL de Suceava.

Cartea “La Francophilophonie Roumaine – une realité à vivre (repères et essais)” a apărut la Casa Editorială Demiurg din Iași şi a fost lansată lansată, joi, 12 martie, la Târgul de carte de la Iași.


Intră acum și în grupul de