Filmul „De ce eu?”, in regia lui Tudor Giurgiu, va fi proiectat la USV


Intră acum și în grupul de

de ce eu

Casa de Cultură a Studenţilor și Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava organizează proiecția filmului „DE CE EU?”, în regia lui Tudor Giurgiu.

Sucevenii vor putea viziona lungmetrajul în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, al USV, joi, 26 martie, de la orele 17:00 și 19:30.

Prețul unui bilet de acces în sală este 8 lei.

Biletele se pot achiziționa între orele 09:00 – 16:00 la camera 101 din corpul F al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava sau la intrare, înaintea spectacolului.

Informații și rezervări la numărul de telefon 0753 595 452.

Filmul artistic de lungmetraj „De ce eu?” este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2015, ca urmare a recentei premiere mondiale a filmului la Festivalul Internațional de Film de la Berlin. Filmul este extrem de actual si prezinta cazul procurorului Cristian Panait. Cristian (Emilian Oprea) este un tanăr procuror idealist care încearcă să rezolve un complicat caz de corupție în tumultuosul context social-politic din România anilor 2000. El investighează cazul unui coleg procuror suspectat de luare de mită, fals şi uz de fals, sustragere de documente. Ancheta are însă implicaţii la nivel extrem de înalt și îi spulberă tânărului magistrat încrederea în justiţie. Încercînd să descopere adevărul, Cristian intră într-o zonă periculoasă și se expune unor revelații dureroase și neașteptate.


Intră acum și în grupul de