Deputatul Baisanu mai rupe o data tacerea! De data asta pe Facebook!


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, a decis sa rupă tăcerea in relatia cu electoratul său.

Co-presedintele organizatiei judetene Suceava a PNL le propune locuitorilor municipiului Suceava o întâlnire virtuală pe pagina sa oficială de Facebook.

postare Baisanu

Potrivit unui anunt facut de Baisanu pe Facebook, acesta promite că va raspunde TUTUROR intrebarilor care îi vor fi adresate in cadrul unui dialog inedit si unic deocamdată în peisajul politic sucevean.

„Dragii mei, am o idee! Vă propun tuturor o întâlnire interesantă aici, pe pagina mea, joi 26 martie, ora 19,00, săptămâna viitoare. Voi răspunde tuturor întrebărilor voastre. Sunt convins că nevoia de dialog va genera o discuție interesantă și originală în același timp, pentru toată lumea.

Aștept de la voi idei și propuneri care să se materializeze în proiecte reale pentru comunitatea noastră! Dacă vom observa împreună că acest tip de întâlniri online sunt benefice pentru noi, nu am nimic împotrivă să le organizăm periodic!

Vă aștept, eu voi fi în fața computerului la ora stabilită! Vorbim!”, a scris deputatul PNL de Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că în campania electorală din anul 2012, când Băișanu a candidat fără succes la funcția de primar al Sucevei, el spunea urmatoarele: ”NU am orgolii personale, vreau să facem mai mult și să vorbim mai puțin!”

PROIECT-31 Baisanu


Intră acum și în grupul de