Târg de antichități și activități pentru copii, în acest weekend, la Iulius Mall Suceava

În acest weekend, Iulius Mall Suceava își întâmpină clienții cu un târg de antichității, petreceri pentru copii, dar și numeroase premii.

targ de antichitati

Potrivit reprezentanților Iulius Mall Suceava, de vineri până duminică, în perioada 3 – 5 aprilie 2015, parterul Iulius Mall Suceava va găzdui o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi.

„Realizat în parteneriat cu Bucovinart, evenimentul reuneşte colecţionari de obiecte cu patina timpului din toate colţurile ţării, care doresc să împărtăşească pasiunea lor cu cei interesaţi. Clienţii Iulius Mall vor descoperi piese de o frumuseţe şi o însemnătate aparte, care le pot decora casa de Paşte sau pe care le pot dărui apropiaţilor. Piese de mobilier, tablouri, statuete, patefoane, argintărie, bijuterii, ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie şi multe alte articole cu poveşti impresionante sunt propunerile Târgului de Artă şi Antichităţi”, au informat reprezentanții Iulius Mall Suceava.

De asemenea, și cei mici vor avea motive de bucurie, în acest weekend la Iulius Mall Suceava.

clovnul bobo

Sâmbătă, de la ora 16.00, în zona Kidsland, cei mici sunt aşteptaţi la petrecerea organizată de clovnul Bobo. Bunul lor prieten le-a pregătit surprize, jocuri, concursuri şi farse amuzante, pentru a se asigura că toţi copiii se vor distra. Astfel, năzdrăvanii se vor juca şi vor învăţa lucruri noi”, se mai arată în comunicatul trimis de Iulius Mall Suceava.

Reamintim că până pe 11 aprilie, Iulius Mall Suceava derulează campania„De Paşte, împreună, acasă”. Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la magazinele lor preferate, se prezintă cu bonul fiscal la Centrul Info şi completează taloanele participă la tombola organizată de Iepuraşul de la Iulius Mall. Marele premiu va fi acordat pe 11 aprilie, prin tragere la sorţi, cel mai norocos client fiind răsplătit pentru fidelitatea sa cu un sejur, pentru două persoane, în „Oraşul Sfânt”. În urma extragerilor zilnice, 15 clienţi vor câştiga câte un televizor LCD performant, iar primele 200 de persoane înscrise în fiecare zi vor fi premiate instant cu bunătăţi: cozonaci, pască, răcoritoare, iepuraşi de ciocolată şi produse tradiţionale de Paşte.

De Paste impreuna acasa_IMSV2015

 

loading...